Het belang van een goede keuken kan niet genoeg worden benadrukt. Als het gaat om het verbouwen of veranderen van het huis, is de keuken meestal de eerst aangepakte plek voor deze nieuwe plannen. De nieuwste trends, veelvuldig te zien in verschillende keukenshowrooms, zorgen voor meer verbinding met technologie, evenals een alternatief voor sommige traditionele kookmethoden die u kunnen inspireren en enthousiasmeren tot het overgaan op een gezondere en productievere levensstijl. Hieronder bespreken we een paar van deze trends:

De geupgrade koelkast

Koelkasten krijgen een enorme upgrade in 2021. Ze staan ​​op het punt veelzijdig en dubbel functioneel te worden. Laten we het eerst hebben over het design. Glazen deuren worden steeds meer een trend en worden functioneel ontworpen met dubbel glas dat de koel efficiëntie in de koelkast verhoogt. Bovendien bieden glazen deuren aantrekkelijke displays en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. 

Van de nieuwste koelkasten kun je ook verwachten dat handvatten tot het verleden behoren. Door de integratie met slimme technologie krijgen koelkasten een automatische ondersteuningsfunctie waarmee u met touchscreen de koelkast zou kunnen unlocken of de temperatuur zou kunnen regelen. 

De wifi-verbinding

Over slimme technologie gesproken; 2021 zorgt voor een revolutie in de manier waarop u draadloos communiceert met al uw andere moderne keukenapparatuur. Velen worden vervaardigd met een meegeleverde functie, zodat u alles vanuit het comfort van uw smartphone kunt bedienen. Dit betekent dat je de verlichting van je keuken, de temperatuur van je koelkast, de temperatuur en timing van je ovens en kookplaten, de timers op je magnetron en nog veel meer kunt regelen vanuit het comfort van je eigen smartphone. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om van uw keuken te genieten.

De multicooker

Eén van de grootst stijgende trends dat niet te missen is in de keukens van 2021 is de combinatie tussen de inspanning en de intentie om gezonder te eten. Het zijn niet alleen de ingrediënten in het eten die dit mogelijk maken, maar ook de manier waarop het eten wordt bereid, waardoor iets gezond kan worden of niet.

Multicookers zijn geavanceerde apparaten waarmee voedsel liefhebbers hun maaltijden op verschillende manieren kunnen bereiden. Van de beroemde slowcooker tot een verscheidenheid aan op stoom gebaseerde opties; u kunt nu genieten van uw favoriete maaltijden zonder dat u het in de boter of de olie hoeft te bakken om uw voedsel op te warmen. Voeg gewoon je ingrediënten toe, vul de cooker met een laagje water, en je hebt in een mum van tijd een gezonde, met stoom bereide maaltijd op tafel staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *