Glazen deurluifel

deurluifel-aanschaffen

Sinds kort hebben wij een glazen deurluifel gekocht en deze staat geweldig. Voorheen hing hier een klein afdakje boven onze voordeur, maar dit zag er echt niet meer uit. Het dakje was ooit wit, maar daar was nu niks meer van te zien. Hoe zeer ik mijn best deed om dit schoon te poetsen, wit is het nooit meer geworden. Best wel jammer want hiermee is het aanzicht van onze woning een stuk minder geworden. Bovendien is een afdak boven de voordeur wel ideaal. Daarom is dit vieze model nog blijven hangen.

Een zeer mooie glazen deurluifel gekocht

Het dakje boven onze voordeur had zijn langste tijd nu wel gehad en daarom waren wij op zoek gegaan naar een vervanging. Diverse woonwinkels zijn wij hier voor af gegaan, helaas zonder resultaat. In één geval hadden wij een prachtig exemplaar gezien, maar toen wij de prijs zagen, was deze ineens niet zo mooi meer.

Onze zoektocht is thuis verder gegaan op het internet, hadden wij dat maar eerder gedaan. Via de website van Luifel.com zagen wij veel zeer mooie modellen voorbij komen. Voor een model gemaakt van glas sprak ons bijzonder aan. Dit model hebben wij hier dan ook besteld. De prijs was zo goedkoop, deze kans wilden wij niet voorbij laten gaan. Eindelijk kon het oude exemplaar plaats maken voor deze glazen luifel. Het staat geweldig!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*