Lees hier over online een kleine palmboom aanschaffen. Tropic trees heeft altijd een flinke collectie palmbomen te koop staan tegen een scherpe prijs, en een kleine palmboom heeft voordelen. Een boom in de tuin is altijd mooi, maar kan het zicht naar buiten belemmeren. De voorkeur gaat dan uit naar een grote boom waar je onderdoor kan kijken, maar dat is weer nadelig voor de lichtval. De oplossing is kiezen voor een kleine boom, want dat geeft geen belemmering. Daarbij is de palmboom altijd groen. Vele bomen verliezen in het najaar de bladeren, bij palmbomen is dat niet het geval. Lees verder over andere mogelijkheden.

Tropic trees heeft veel kleine boompjes in het assortiment

Mocht een kleine palmboom niets voor je zijn, Tropic trees heeft meer kleine boompjes in de aanbieding. Je kunt via de shop ook een kleine vijgen- olijf- of citrusboompjes kopen. Daar zitten dan boompjes bij die wel degelijk met de seizoenen meegaan van blad verliezen in het najaar, kale kruin in de winter, en fris groen blad in het voorjaar. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft, en mocht je van het voorbij gaan van de seizoenen houden, dan is de druif een aanrader. Tropic trees heeft een groot assortiment met druivenranken, en dat tegen een scherpe prijs.

Ook voor kamerplanten kun je bij Tropic trees terecht

De kleine palmboom zou ook binnenshuis kunnen staan. Maar daarnaast heeft Tropic trees speciaal voor binnen een flinke collectie kamerplanten. Daar zitten kleintjes bij voor in de vensterbank tot grote die beter in een hoek van een kantoortuin tot hun recht komen. Bij allen zijn de prijzen laag. De reden waarom de prijzen laag zijn komt omdat Tropic trees importeur is. In een tuincentrum heb je te maken met inkoop bij kwekers en groothandel en daarna verkoop in dat tuincentrum. Dit geeft extra kosten. Het is bij Tropic trees niet alleen de lage prijs, zij kopen zieke kleine palmboompjes niet in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *