kunstgras

Bent u op zoek naar kunstgras dat geschikt is voor onder een zwembad? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt en verschillende kunstgrassen kan aanbieden? Bij Top Kunstgras in Haelen bent u op het juiste adres. Top Kunstgras is gevestigd in het Limburgse Haelen maar heeft een landelijke dekking waardoor zij u over in Nederland én in België goed van dienst kunnen zijn. Top Kunstgras biedt u een ruim aanbod aan in verschillende kunstgrassen die geschikt zijn voor speelgazons, overheidstuinen en voor voortuinen. Kunstgras is niet alleen toepasbaar voor openbare gemeente tuinen, sportvelden of speelgazons voor kinderen en huisdieren. Kunstgras is ook uitermate geschikt voor onder een zwembad. Doordat u uw zwembad plaatst op kunstgras verkleurd uw gras niet en hoeft u zich geen zorgen te maken over kale of gele plekke in uw gras. Zet u een zwembad op echt gras? Dan is er de kans dat uw gras verkleurd en plat wordt gedrukt. Dit is erg zonde. Kunstgras voor onder een zwembad, kan dat? Jazeker!

kunstgras

De voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft niet alleen het voordeel dat de grassprietjes fier omhoog blijven staan na het plaatsen van een zwembad. Kunstgras heeft ook andere voordelen. De prachtige groene kleur van kunstgras blijft behouden ongeacht of uw kunstgras in de zon of op een schaduw plek komt te liggen. De dichtheid blijft gelijk en er groeit geen onkruid tussen het gras. Is het zwemseizoen voorbij? Dan zal u met een borstel de grassprietjes even moeten opwrijven. De geweldige veerkracht van de kunstgrassen blijft behouden en u heeft veel minder onderhoud dat het onderhouden van echt gras. Door gebruik te maken van kunstgras kunt u willekeurige vormen laten leggen. Veelzijdige ontwerpmogelijkheden zijn mogelijk bij Top Kunstgras. De kunstgrassen van Top Kunstgras zijn niet van echt gras te onderscheiden. U heeft bij Top Kunstgras de keuze uit verschillende prijscategorieën. Alle kunstgrasmatten zijn van topkwaliteit en vrij van zware metalen. Ook gekleurd kunstgras voor speeltuinen is op aanvraag verkrijgbaar. 

Kunstgras is geschikt voor diverse doeleinden

Kunstgras is niet alleen geschikt voor een zwembad. Ook voor het onderhoudsvriendelijke maken van uw tuin, het opfleuren van uw balkon of dakterras of het aankleden van een gemeente tuin. De mogelijkheden bij Top Kunstgras zijn zeer divers. Wij raden het u aan om een kijkje te nemen op de website van Top Kunstgras. Laat u verrassen door het ruime aanbod en de verschillende specificaties waar uit u kunt kiezen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *