Vak stelling

Magazijnstellingen zijn er in verschillende soorten en maten. Eén van de meest gebruikte opslagsystemen is de legbordstelling. Legbordstellingen worden voornamelijk gebruikt om kleine onderdelen in te bewaren. Ze zijn hartstikke handig voor in een magazijn. Op zoek naar zo’n handige legbordstelling? Bij StellingStunt.nl vindt u diverse legbordstellingen in veel verschillende afmetingen. Zo weet u zeker dat zij een stelling hebben die past bij uw magazijn of bedrijfspand!

StellingStunt

Gebruikte legbordstellingen

Legbordstelling zijn makkelijk te gebruiken en gaan lang mee. StellingStunt.nl biedt zowel nieuwe als gebruikte legbordstellingen aan. Het voordeel van gebruikte legbordstellingen is de prijs. Gebruikte stellingen zijn een stuk voordeliger in de aanschaf dan nieuwe stellingen. Daarbij doen zij niet onder in kwaliteit. Alle legbordstellingen van StellingStunt.nl worden gekeurd en gecontroleerd voordat ze aangeboden worden. U bent hier dus verzekerd van kwaliteit.

De juiste legbordstelling

Alle legbordstelling van StellingStunt.nl hebben een hoogte van 2200 mm. Wanneer het gaat om de breedte en diepte kan het uiteenlopen. Denk dus goed na wat u precies nodig heeft. Hoe dieper de stelling is, hoe meer spullen u kwijt kunt. Let hier wel bij op dat u meer ruimte nodig heeft om de stelling te plaatsen. Meet dus altijd de ruimte voordat u op zoek gaat naar de juiste legbordstelling. Om het zoeken wat makkelijker te maken vindt u aan de linkerkant van de webshop een handige filterfunctie. Vul in wat de eisen zijn en ontdek zo wat het aanbod is.

Vak stelling

Gemakkelijk online legbordstellingen bestellen

StellingStunt is dus de beste partij wanneer u een gebruikte legbordstelling zoekt. Bestel hier gemakkelijk en snel de ideale legbordstelling met de laagste verzendkosten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de gebruikte legbordstellingen? Neem dan gerust contact op met het team van specialisten. Dit kan bij StellingStunt.nl zowel via de mail als via de telefoon. Zij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Zo weet u waar u aan toe bent en doet u altijd een aankoop waar u tevreden over bent!