glazen schuifdeur

Wanneer je een dag heerlijke dag in de tuin hebt beleeft in de tuinkamer, wil je deze ook veilig met een glazen schuifdeur af kunnen sluiten. Door de grote glazen deur heb je lekker veel lichtinval en niet het gevoel dat je binnen zit, je kijkt namelijk zo de tuin in met alle mooie kleuren. De lijst om het de grote ruit heen is van stijlvol aluminium, door de geselecteerde kleuren heb je altijd een mooie luxe uitstraling. Zowel de voorkant als de zijkanten kun je afsluitbaar maken met de deuren.

Geschikt voor iedere overkapping

Wat voor overkapping je ook hebt, omdat de deuren maatwerk zijn past een glazen schuifdeur op iedere overkapping. Deze hoeft niet speciaal van Verasol te zijn, met tien jaar garantie weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. In tegenstelling tot glazen schuifwanden heeft een deur wel een kader, hierdoor is deze nog meer bestand tegen weersinvloeden en is het geheel stabieler en steviger van constructie.

glazen schuifdeur

Veilig al je spullen achter glas

In een tuinkamer of overkapping zet je vaak je tuinspullen en meubilair, na een lange dag in de tuin zitten wil je dat je tafels en stoelen veilig kunnen blijven staan. Door gebruik te maken van een glazen tuindeur, kun je de overkapping op een veilige manier afsluiten. Ook tegen slechte weersomstandigheden zijn je tuinmeubels en andere spulletjes beschermt, maar bovenal heb je een luxe uitstraling en niet zomaar een overkapping in de tuin staan. Op de website van verasol.nl kun je informeren naar de mogelijkheden van de schuifdeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *