Tegels Gemert bij Jan Van Erp

JanvanErp

Ben je net verhuisd naar jouw nieuwe woning in Zuid Nederland of wil je graag nieuwe tegels laten leggen omdat je simpelweg van smaak ben veranderd? Dan ben je voor tegels Gemert bij Jan Van Erp aan het juiste adres. 

De grootste specialist van Zuid Nederland 

tegels gemert

Jan Van Erp heeft al meer dan 55 jaar ervaring in tegels en sanitair. Daarom kunnen zij jou ook uitstekend advies geven op het gebied van nieuwe tegels. Je kunt bij Jan Van Erp gebruik maken van een vrijblijvend adviesgesprek. tijdens dit gesprek worden alle vragen van de klant door een ervaren vakman beantwoord en zul je uitgebreid advies krijgen zodat je de juiste keuzes zult maken. 

Montage door een professioneel montageteam

Jan Van Erp heeft een eigen montage team zodat jouw nieuwe tegels op de juiste manier worden gelegd. De tegels die het bedrijf aanbiedt komen uit eigen fabriek en worden daarom aangeboden voor een scherpe prijs. De tegels zijn tevens ook van een zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor deze lang meegaan. Ben je nu op zoek naar tegels Gemert? Dan ben je bij Jan Van Erp aan het juiste adres! Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.