Wil jij graag een chique badkamer, net als in een hotel? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Ook heb je niet per se een groot budget nodig om dit te kunnen bewerkstelligen. Met een aantal aanpassingen kom je al een heel eind. Hoe pak je dat aan? In dit artikel vind je een aantal handige tips die je kunt gebruiken als je graag een chiquere badkamer zou willen. Zo hoef je nooit meer naar een hotel!

Pas het één en ander aan

Wil je niet teveel geld uitgeven? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts enkele aanpassingen te doen. Hierdoor ziet je badkamer er al een stuk luxer uit, terwijl je niet gelijk de hoofdprijs kwijt bent. Je kunt bijvoorbeeld voor een mooie koperen kraan gaan. Op Mastello.nl vind je bijvoorbeeld prachtige exemplaren. Ook goud, of bijvoorbeeld een zwarte kraan doet het vaak goed. Er zijn ook wat goedkopere varianten verkrijgbaar, waardoor er voor ieder budget wel iets moois te vinden is.

Een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is een perfecte manier om je badkamer luxer te maken. Dit zorgt direct al voor een groot verschil. Zo’n bad is een echte eyecatcher en bovendien heerlijk om in tot rust te komen na een lange, hectische dag. Boekje erbij, een lekker drankje en genieten maar! Zo hoef je nooit meer de deur uit voor een heerlijk dagje wellness.

Combineer natuurlijke materialen met donkere elementen

Wist je dat het combineren van donkere elementen met natuurlijke materialen ervoor zorgt dat je badkamer chiquer lijkt? Ga bijvoorbeeld voor grote tegels in antraciet, in combinatie met een mooi houten badkamermeubel. Je kunt ook kiezen voor een donkere vloer gecombineerd met een lichte kleur wand. Dit steekt mooi tegen elkaar af en je zult zien dat je badkamer hierdoor direct al chique oogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *