De uitstraling van een tuin valt of staat met de planten, bloemen, bomen en hagen die in een tuin worden geplant. Als je de ‘tuin’ volgooit met beton, dan is het geen tuin meer. Dan is het een enkel nog een terras of gewoon een soort buitenruimte. Als je alle vierkante meters bedekt met een grasmat, dan kun je eigenlijk ook niet echt over een tuin spreken. Je hebt dan een grasveld. Een voetbalveld is immers ook geen tuin. Dus het hebben van iets dat groeit, zorgt nog niet meteen voor een tuin. Maar een grasveld is wel meer tuin dan een tuin vol beton. Maar als je echt een mooie tuin wilt, dan is het belangrijk dat je naast het gazon ook iets van planten hebt in de tuin samen met bomen, bloemen en eventueel een mooie haag. Met zulke elementen komt je tuin letterlijk en figuurlijk tot bloei en heb je ook echt het idee dat je in een tuin zit. Het is ook leuk als je de bijen en hommels hoort zoemen en dat er in de bomen vogels zitten te fluiten. Daardoor heb je echt het idee dat je in de natuur zit en dat is nu juist het fijne van een tuin. Je bent dan echt buiten in natuur. Zo kun je bijvoorbeeld ook een mooie Portugese laurierhaag van hagen-planten aan je tuin toevoegen. Dit is een haag die je 20 jaar geleden niet snel in Nederland aangetroffen zou hebben. De Portugese Laurierhaag doet het namelijk vooral goed in een droog en warm klimaat. Maar Nederland is vooral in de lente en zomer ook erg droog en warm. Daardoor zie je deze Portugese laurierhaag steeds meer verschijnen in Nederland. Dat is ook niet zo gek, want het is een hele mooie plant die je tuin een sierlijke uitstraling geeft. Het vergt wat meer onderhoud, maar dan heb je ook wat. Dat is nu ook juist zo leuk aan deze Portugese laurierhaag, want hoe meer aandacht je aan de haag schenkt, des te beter deze tot zijn recht komt. Als de Portugese laurierhaag in de zomer optimaal in bloei staat, dan weet je dat dat deels ook echt jouw verdienste is. Uiteraard zijn de experts van hagen-planten meer dan bereid om je precies te vertellen hoe je deze mooie Portugese laurierhaag moet onderhouden. Je staat er dan ook zeker niet alleen voor. Door het volgen van de duidelijke instructies, zal deze haagplant helemaal tot zijn recht komen in jouw tuin. 

Bestel de Portugese laurierhaag online via hagen-planten.nl

Als je deze mooie Portugese laurierhaag graag wilt bestellen, dan kun je dat heel gemakkelijk regelen via de website van hagen-planten.nl. Hier kun je online door het assortiment browsen en daarna kun je de haag van je keuze meteen bestellen. Je hoeft dus niet naar de kwekerij af te reizen. Indien je krap in de tijd zit, dan is dat uiteraard ideaal. 

Profiteer van het ruime aanbod haagplanten van hagen-planten

Naast de hierboven besproken Portugese laurierhaag, kun je uiteraard ook vele andere mooie haagplanten kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Taxushaag
  • Ligusterhaag
  • Rode Beukenhaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *