Misschien wil je een Kipper vrachtwagen kopen voor je bedrijf, alleen weet je niet waar een Kipper te koop is. Wil je een nieuwe of een tweedehands Kipper kopen? Aan welke eisen moet de Kipper vrachtwagen voldoen die je wenst aan te schaffen en wat is je budget precies? Allemaal vragen waar je een antwoord op moet vinden zodat je gericht opzoek kan gaan naar de Kipper vrachtwagen die je wenst te kopen. Een Kipper vrachtwagen tweedehands kan je tegenwoordig makkelijk online vinden via vergelijkingssites zoals die er bestaan voor tweedehands auto’s. Zo vind je snel een nieuwe Kipper vrachtwagen voor je bedrijf.

Wat is een Kipper vrachtwagen

Een Kipper vrachtwagen is een vrachtwagen meestal van 7,5 ton of meer die wordt gebruikt om makkelijk bulkladingen te lossen op bijvoorbeeld bouwterreinen. Kippers worden met name ingezet binnen de bouw en agrarische sector. Met de hydraulische zuiger kan je eenvoudig de laadbak kantelen en de lading op deze manier via de achterklep lossen. Er zijn vele sectoren waar Kippers worden ingezet of ingezet kunnen worden. Als je besluit om te laden en lossen met een Kipper dan moet dit efficiënt zijn in de sector waarin je aan het werk bent. Je kan wel zeggen dat een Kipper zeg maar een moderne variant is van een vrachtwagen. Zoals andere vrachtwagens beschikt dit model over een grote laadruimte waarmee je grote hoeveelheden kan vervoeren. Voorbeelden van deze materialen zijn groenten, afvalstoffen of grond. Met een Kipper spaar je tijd uit bij het lossen. Als je dit handmatig moet doen dan kost dit je erg veel tijd. Met de hydraulische arm van de Kipper kan je de laadruimte makkelijk van een platte stand omzetten naar een schuine stand om zo je lading snel en eenvoudig te lossen. Dit gebeurt dan automatisch vanwege het gewicht.

In welke sector gebruik je een Kipper

Kippers worden met name ingezet in de agrarische sector, de bouw en de logistiek. Doordat er grote hoeveelheden vervoert kunnen worden zijn kipvrachtwagens erg geschikt om kosten uit te sparen en tijd. Producten die veelal vervoerd worden binnen de agrarische sector zijn aardappelen, wortel, graan en andere goederen. Je kan de kipvrachtwagens gemakkelijk lossen met een druk op de knop. Zo kan je chauffeur snel doorgaan naar zijn nieuwe bestemming en is hij geen kostbare tijd kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *