Zeer tevreden over raamfolie

De raamfolie die ik heb aangeschaft bij WindowDeco is precies waar ik naar zocht. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke versiering voor op de ramen in mijn winkel, om de boel een beetje op te leuken. De transparante raamfolie bleek daar uitermate geschikt voor te zijn. Het was ook nog eens ontzettend leuk en makkelijk om te bestellen. Via de website kan je een eigen ontwerp maken en teksten toevoegen. Desondanks had ik al een ontwerp klaarliggen, deze past namelijk perfect bij de huisstijl van mijn winkel. Na het bestellen kreeg ik al snel een bevestiging en na een paar dagen had ik mijn gepersonaliseerde folie al in huis!

Gemakkelijk aan te brengen

Na het leveren kwam hetgeen wat ik het allerspannendst vond: het aanbrengen van de folie! Gelukkig werd er bij het bezorgen een gratis aanwrijfspatel geleverd. Dit was echt een uitkomst bij het plakken op de ramen. Met hulp van mijn man én de aanwrijfspatel zit de folie er nu netjes op, zonder enige luchtbellen. Veel vaste klanten is de nieuwe folie al opgevallen en ik krijg regelmatig complimentjes! Ik ben dan ook super tevreden met de kwaliteit en service van WindowDeco en zal dit aan iedereen aanraden!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*